Hopp til hovedinnholdet

Om oss

Den 7. februar 2014 ble det arrangert sonderingsmøte i Molde for ca 20 representanter fra interessenter på Nordmøre og i Romsdal. Tilsvarende sonderingsmøte i Ålesund den 28. mars samlet ca 25 representanter fra Sunnmøre. På begge møtene var det stor enighet om å arbeide videre med finansiering og mål om formell etablering av Lean Forum Nordvest i løpet av året.

Etter at finansiering er sikret gjennom støtte fra Møre og Romsdal fylkeskommune, GassROR IKS, Molde Kunnskapspark og næringslivet i Møre og Romsdal ble det arrangert møte i interimstyret hos Lean Forum Nordvest i Ålesund den 24. juni. Interimstyret besluttet å starte arbeidet med å utarbeide vedtekter med mål om formell etablering i løpet av oktober 2014.

Vårt styre:
- Kari Norli, styreleder (Sparebank 1 SMN)
- Anders Ramstad (Stokke)
- Knut Ove Rygg (Ekornes)
- Mette Holand (Molde kommune)
- Gunhild Furu (Jets)
- Jogeir Skinnes (Kleven)
Vararepresentanter:
- Rolf Einar Sæther (A/S Norske Shell)
- Anveig Bjordal Halkjelsvik (Hydro Aluminium)
- Jeanette Blikås (student, Høgskolen i Molde)
- Fredrik Møller-Christensen (Helse Møre og Romsdal)

Nyheter

Lean Forum Nordvest inviterer til dybdeseminar i verdistrømsanalyse 15. mars på Høgskolen i Molde.

Det var ni gode innledere som bidro på Lean Forum Nordvest sitt dybdeseminar i kanban ved Høgskolen i Molde onsdag 23. november. 

Mer enn 30 deltakere møtte opp da Lean Forum Nordvest arrangerte nettverkssamling hos Ekornes avdeling Hareid 8. desember.

Lean Forum Nordvest inviterer til Nettverkssamling om linjeproduksjon hos Ekornes avd. Hareid den 8. desember.

Er det fortsatt hensiktsmessig å styre produksjonen gjennom visuell styring og bruk av Kanban - eller har ERP-systemene tatt over?
Lean Forum Nordvest inviterer til dybdeseminar om temaet for å dele erfaringer og få innblikk i hvordan andre styrer innkjøp og produksjon.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.