Nyheter

Leandagen 2019 nærmer seg, og programmet er klart. Du vil få høre foredrag om hvordan mobilisere menneskene i din virksomhet til å skape endringer og innovasjon, fra solide og erfarne foredragsholdere som Magnus Lord, Anna Kirah, Thorir Hergeirsson og Frank Are Berggren fra Jotun. 

Nettverksmøte 27.11 ble holdt i Deloittes helt nye lokaler i Media City Bergen. Her delte Aker BP og Deloitte erfaringer rundt utvikling og optimalisering av verktøy for rig schedulering. Deloitte Digital sin nye app; Rig har hjulpet Aker BP med å optimalisere sin riggportfølje. Nettverksmøte var en kombinasjon av presentasjon og dialog mellom Aker BP og Deloitte, og gruppearbeid med nyttige diskusjoner og erfaringsdeling.

Velkommen til presentasjon av hvordan Aker BP nyttegjør seg Deloittes digitale app: Rig, for å optimalisere sin riggeportefølge. Appen regnes som en av de første i industrien og er blant annet å finne på DNV GLs nye IoT-plattform, Veracity.

Hold av datoen 14. februar 2019 til årets største begivenhet for alle som er opptatt av forbedring, Leandagen 2019!
Les mer her.

Bill Gates ord oppsummerer et av hovedbudskapene om samarbeidet mellom Sbanken og PwC med sikte på å automatisering:
«The first rule of any technology used in a business is that automation applied to an efficient operation will magnify the efficiency. The second rule is that automation applied to an inefficient operation will magnify the inefficiency”.

I de parallelle sesjonene under Leandagen Bergen vil vi høre fra noen av våre medlemsbedrifter og deres arbeid og utfordringer med Lean som verktøy. 

Ledelse i digitaliseringens tid - Hvem leder vi i dag og hvem skal vi lede i fremtiden?

Kom å hør mer om hvordan robotics spiller en viktig rolle i veien mot høyere effektivitet og lavere kostnader under Leandagen i Bergen 15.februar.

På Leandagen Bergen vil vi få høre innlegg fra foredragsholdere som kan gi oss nye tanker om teknologi og Lean, og bidra til å utforske om vi er modne for den digitale teknologiske fremtiden.

I år er søkeandelen stor fra Bergen og omheng til både Årets Leanprosjekt og Årets Leanvirksomhet. 

Med utgangspunkt i «Pasientforløp – Sykehusets verdistrøm» ut fra Haraldsplass Diakonale Sykehus vil Kristin Meltzer, avdelingsleder organisasjon, dele sine erfaringer med oss om deres forbedringsarbeid.

Kom å hør mer om hvordan BKK har forankret Lean i konsernledelsen og som ledelsessystem ute i hele virksomheten. 

Lær om variasjoner i tavlebruk og tavlemøter. Se og lær i praksis med besøksrunde på 3-4 virksomhetsområder. 

Meld på din bedrift innen 24.12.2016 og få grupperabatt for bedriftsmedlemmer:
Kom 10 og få 500kr i rabatt per påmeldte deltaker.
Tilbudet gjelder også for de som melder seg på som nye bedriftsmedlemmer. Bli medlem her

Lean Forum Bergen inviterer for 6. gang til årets store begivenhet: Leandagen i Bergen. Den arrangeres torsdag 16. februar 2017, og har hovedtema "Lean - energi og vilje i forbedringsarbeid".

Lean Forum Norge arrangerte sin årskonferanse på Fornebu 8.-9. november. Fjordkraft var representert i konkurransen om å bli Årets norske Leanprosjekt med sitt prosjekt "En dråpe er nok - om å skape flyt i etableringsprosessen". 

Leandagen i Bergen, som ble arrangert 19. februar, ble en stor suksess. 140 Lean-entusiaster var samlet til en innholdsrik dag med engasjerende foredrag og gode muligheter for nettverksbygging.

Vestre Toten Kommune har vært en foregangskommune innenfor innovasjon- og utviklingsarbeid og har delt sin erfaring om forbedringsarbeid med en rekke kommuner og kommunale virksomheter i Norge. I dette foredraget vil ledelsen i kommunen fortelle hvorfor man startet et lean-arbeid i kommunen, hva man har gjort og hvilke resultater og erfaringer man har fått.

Lean Forum Bergen innkaller til ordinært årsmøte 29. januar kl 14.00-15.30.

Det var fullt hus på Leandagen 18. mars. Dagen var svært innholdsrik, med flere toppledere i markante Leanbedrifter som bidro med engasjerende foredrag.

Bli medlem i Lean Forum Bergen

Kalender

Nyheter

Leandagen 2019 nærmer seg, og programmet er klart. Du vil få høre foredrag om hvordan mobilisere menneskene i din virksomhet til å skape endringer og innovasjon, fra solide og erfarne foredragsholdere som Magnus Lord, Anna Kirah, Thorir Hergeirsson og Frank Are Berggren fra Jotun. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - href="/cookies/list">Informasjonskapsler