Hopp til hovedinnholdet

Nyheter

I de parallelle sesjonene under Leandagen Bergen vil vi høre fra noen av våre medlemsbedrifter og deres arbeid og utfordringer med Lean som verktøy. 

Ledelse i digitaliseringens tid - Hvem leder vi i dag og hvem skal vi lede i fremtiden?

Kom å hør mer om hvordan robotics spiller en viktig rolle i veien mot høyere effektivitet og lavere kostnader under Leandagen i Bergen 15.februar.

På Leandagen Bergen vil vi få høre innlegg fra foredragsholdere som kan gi oss nye tanker om teknologi og Lean, og bidra til å utforske om vi er modne for den digitale teknologiske fremtiden.

I år er søkeandelen stor fra Bergen og omheng til både Årets Leanprosjekt og Årets Leanvirksomhet. 

Med utgangspunkt i «Pasientforløp – Sykehusets verdistrøm» ut fra Haraldsplass Diakonale Sykehus vil Kristin Meltzer, avdelingsleder organisasjon, dele sine erfaringer med oss om deres forbedringsarbeid.

Kom å hør mer om hvordan BKK har forankret Lean i konsernledelsen og som ledelsessystem ute i hele virksomheten. 

Lær om variasjoner i tavlebruk og tavlemøter. Se og lær i praksis med besøksrunde på 3-4 virksomhetsområder. 

Meld på din bedrift innen 24.12.2016 og få grupperabatt for bedriftsmedlemmer:
Kom 10 og få 500kr i rabatt per påmeldte deltaker.
Tilbudet gjelder også for de som melder seg på som nye bedriftsmedlemmer. Bli medlem her

Lean Forum Bergen inviterer for 6. gang til årets store begivenhet: Leandagen i Bergen. Den arrangeres torsdag 16. februar 2017, og har hovedtema "Lean - energi og vilje i forbedringsarbeid".

Lean Forum Norge arrangerte sin årskonferanse på Fornebu 8.-9. november. Fjordkraft var representert i konkurransen om å bli Årets norske Leanprosjekt med sitt prosjekt "En dråpe er nok - om å skape flyt i etableringsprosessen". 

Leandagen i Bergen, som ble arrangert 19. februar, ble en stor suksess. 140 Lean-entusiaster var samlet til en innholdsrik dag med engasjerende foredrag og gode muligheter for nettverksbygging.

Vestre Toten Kommune har vært en foregangskommune innenfor innovasjon- og utviklingsarbeid og har delt sin erfaring om forbedringsarbeid med en rekke kommuner og kommunale virksomheter i Norge. I dette foredraget vil ledelsen i kommunen fortelle hvorfor man startet et lean-arbeid i kommunen, hva man har gjort og hvilke resultater og erfaringer man har fått.

Lean Forum Bergen innkaller til ordinært årsmøte 29. januar kl 14.00-15.30.

Det var fullt hus på Leandagen 18. mars. Dagen var svært innholdsrik, med flere toppledere i markante Leanbedrifter som bidro med engasjerende foredrag.

Bli medlem i Lean Forum Bergen

Kalender

Nyheter

I de parallelle sesjonene under Leandagen Bergen vil vi høre fra noen av våre medlemsbedrifter og deres arbeid og utfordringer med Lean som verktøy. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.