Hopp til hovedinnholdet

Nyheter

 

12. mai 2016

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling hos Shell på Råket i Kristiansund torsdag 2. juni fra kl 14.00.

06. mai 2016

Kan man virkelig bruke verktøy utarbeidet for vareproduksjon i helsesektoren?

06. mai 2016

Hvorfor har norske fabrikksjefer begynt å interessere seg for japansk filosofi? Og hvorfor er kultur og holdninger alfa og omega i en bedrift som produserer vinduer?

29. april 2016

LEAN-Konferansen Østfold er en konferanse om LEAN-basert omstilling, innovasjon og effektivisering i privat og offentlig sektor med digitalisering som virkemiddel.

29. april 2016

- Bruken av Lean har vært avgjørende for å få opp produktivitet og effektivitet. Det sier Trond Hagerud, adm.dir. i Mapei. Bedriften, som ligger i Nord-Odal, har gjennomgått en rekke utvidelser og oppgraderinger, og huser i dag 150 ansatte.

21. april 2016

- I Harley Davidson var vi best i bransjen og så ikke mulighetene til forbedringer i produksjonen, fortalte Don Kieffer til deltakerne på LEAN-dagen i Stavanger Forum. Parallellene til olje- og gassindustrien i Stavanger-regionen var åpenbare.

18. april 2016

Næringsminister Monica Mæland la i dag ned en annerledes grunnsten for Bergens første Snøhetta-bygg.

18. april 2016

Kommunal- og moderniseringsministeren presenterer sin rykende ferske arbeidsgiverstrategi for staten. – Topplederne må engasjere seg mer i arbeidet med å skape moderne og attraktive arbeidsplasser. De kan ikke bare overlate det til HR-avdelingene, sier Sanner.

11. april 2016

Lean-dagen er Stavanger-regionens nye møteplass for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og å jobbe smartere. Don Kieffer, tidligere Harley-Davidson-toppsjef, topper det faglige programmet som ellers består av foredragsholdere fra flere av de aller beste bedriftene og offentlige virksomhetene innen Lean.

07. april 2016

Leaninspirerte arbeidsmåter kan ha en positiv innvirkning på det psykososiale arbeidsmiljøet. Det viser en omfattende studie som KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) har gjort om organisasjonsendringer innen helsevesenet.

07. april 2016

Gilje Tre AS ble kåret til "årets norske Leanvirksomhet" på Lean Forum Norges årskonferanse i november, og inviterer til bedriftsbesøk. Det er fortsatt noen ledige plasser igjen.

06. april 2016

Lean Forum Norge deler også i år ut prisen for årets Leanvirksomhet og Leanprosjekt, og vinneren blir kåret på Leankonferansen i november. Informasjon om prisene og søknadsskjemaene er nå klare, og vi ønsker velkommen til å søke.

06. april 2016

Lean Forum Innlandet i samarbeid med Vestre Toten kommune inviterer til et spennende program på sin Leandag 12. mai.

05. april 2016

Det sier Sverre Narvesen, leder i NCE Raufoss. Han mener at produktivitetsvekst er en forutsetning for våre konkurranseevne og fremtidige velferd. Derfor må vi fri oss fra forestillingen om at produktivitet er så vanskelig.

05. april 2016

Lean Forum Tromsø inviterer til fagseminar med tema: "Lean som forbedringsmetodikk - hvordan viser vi at det faktisk virker?".

01. april 2016

- Vi må se på hva prosessindustrien gjorde på 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Det er samme omstillingsprosess som vår industri må gjennom de nærmeste årene. Det sier konserndirektør i Statoil, Anders Opedal.

31. mars 2016

Årets konferanse har hovedtema "Det nye arbeidslivet - Ny teknologi, kostnadseffektivisering og nye muligheter".

18. mars 2016

Hvordan kan en bilprodusent forbedre helsevesenet? Svar: Bare spør Liseth Urias.

09. mars 2016

Lean Forum Norge inviterer til årsmøte torsdag 17. mars i Forskningsrådets lokaler på Lysaker. Også i år etterfølges årsmøtet av en faglig del.

08. mars 2016

Temaet for samlingen, som vil foregå hos SINTEF Teknologi og samfunn er: "Strategiarbeid - et påtvunget ritual? Strategiprosessen i praksis".

Abonner på vårt nyhetsbrev

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.