Hopp til hovedinnholdet

Nyheter

 

07. april 2016

Leaninspirerte arbeidsmåter kan ha en positiv innvirkning på det psykososiale arbeidsmiljøet. Det viser en omfattende studie som KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) har gjort om organisasjonsendringer innen helsevesenet.

07. april 2016

Gilje Tre AS ble kåret til "årets norske Leanvirksomhet" på Lean Forum Norges årskonferanse i november, og inviterer til bedriftsbesøk. Det er fortsatt noen ledige plasser igjen.

06. april 2016

Lean Forum Norge deler også i år ut prisen for årets Leanvirksomhet og Leanprosjekt, og vinneren blir kåret på Leankonferansen i november. Informasjon om prisene og søknadsskjemaene er nå klare, og vi ønsker velkommen til å søke.

06. april 2016

Lean Forum Innlandet i samarbeid med Vestre Toten kommune inviterer til et spennende program på sin Leandag 12. mai.

05. april 2016

Det sier Sverre Narvesen, leder i NCE Raufoss. Han mener at produktivitetsvekst er en forutsetning for våre konkurranseevne og fremtidige velferd. Derfor må vi fri oss fra forestillingen om at produktivitet er så vanskelig.

05. april 2016

Lean Forum Tromsø inviterer til fagseminar med tema: "Lean som forbedringsmetodikk - hvordan viser vi at det faktisk virker?".

01. april 2016

- Vi må se på hva prosessindustrien gjorde på 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Det er samme omstillingsprosess som vår industri må gjennom de nærmeste årene. Det sier konserndirektør i Statoil, Anders Opedal.

31. mars 2016

Årets konferanse har hovedtema "Det nye arbeidslivet - Ny teknologi, kostnadseffektivisering og nye muligheter".

18. mars 2016

Hvordan kan en bilprodusent forbedre helsevesenet? Svar: Bare spør Liseth Urias.

09. mars 2016

Lean Forum Norge inviterer til årsmøte torsdag 17. mars i Forskningsrådets lokaler på Lysaker. Også i år etterfølges årsmøtet av en faglig del.

08. mars 2016

Temaet for samlingen, som vil foregå hos SINTEF Teknologi og samfunn er: "Strategiarbeid - et påtvunget ritual? Strategiprosessen i praksis".

22. februar 2016

Med over 13.000 gjennomførte forbedringer over ni år, et sterkt kundefokus og meget gode forbedringer i ledetid og kvalitet, har Gilje Tre utmerket seg.

10. februar 2016

LEAN-dagen, som arrangeres på Høgskolen i Sørøst-Norge campus Porsgrunn, vil ha tema "Forankring av endringsprosjektet i ledergruppa".

27. januar 2016

Temaet for kvelden er "Lean og innovasjon - hvordan kan kontinuerlig forbedring og innovasjon kombineres?" Storebrand og ISS Facility Services vil fortelle om hvordan de kombinerer Lean og innovasjon til å oppnå effektivisering og utvikling av sine tjenester.

20. januar 2016

Årets Lean-seminar vil inneholde presentasjoner av spennende leanprosjekt innen ulike bransjer - både privat og offentlig tjenesteyting. Det vil være en egen bolk med fokus på organisasjons- og produktutvikling samt eget kveldstilbud.

13. januar 2016

Lean Forum Bergen arrangerer sin årlige Leandag den 25. februar. Temaet for Leandagen 2016 er: "Hva skal til for en god oppstart", med fokus på den utfordrende oppstarten, hvordan komme i gang, og hvordan skape lederforankring og entusiasme for forbedringsarbeidet.

05. januar 2016

Bygg- og anleggsbransjen må bli mye mer produktiv. Da må aktørene i byggeprosjekter samarbeide bedre.
Dette skriver Ole-Petter Thunes, administrerende direktør i Rambøll Norge, i et debattinnlegg i Dagens Næringsliv.

04. januar 2016

Lean Forum Nordvest inviterer til studietur i Stavanger-regionen, hvor de skal besøke Gilje Tre (Årets norske Leanvirksomhet 2015) og Laerdal Medical.

08. desember 2015

Sparebank 1 Nord-Norge var vertskap for det 8.de fagseminaret i regi av Lean Forum Tromsø 26. november. Temaet var lederutvikling, forbedringsarbeid og operasjonalisering av strategiske mål i kundeteam.

26. november 2015

Gjesdal kommune skal innføre Lean i fire av sine virksomheter, og skal lære av bl.a. Gilje Tre.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.