Hopp til hovedinnholdet

Nyheter

 

20. oktober 2016

På Leankonferansen 8.-9. november vil Magnus Lord gå igjennom hva som kjennetegner virksomhetene som har kommet lengst i verden i den nye filosofien. Han presenterer de kunnskapene som er aller mest ettertraktet - hvordan man i praksis skaper en selvforbedrende virksomhet.

På Leankonferansen 8.-9. november kan du få lære mer om den enorme effektiviseringen som ligger i robotisert prosessautomatisering (RPA).

12. oktober 2016

Hvordan lykkes med Lean? Det kan du høre mer om på Leankonferansen, der dyktige Lean-navigatører fra KLP, Norsk Gjenvinning, SpareBank 1 og Aker Solutions deler sine erfaringer.

10. oktober 2016

Even Tangen Heggernes (Nabobil), Øystein Vie (DNB) og Anders Mjåset (Mesh) deltar i en sesjon med dette temaet på Leankonferansen 8.-9. november.

04. oktober 2016

Det norske oljeselskap ASA har gjennomført fusjonen med BP Norge AS og etablert Aker BP ASA, et ledende uavhengig offshore E&P-selskap på norsk kontinentalsokkel. Aker BP vil bygge på en effektiv forretningsmodell etter lean-prinsippet.

19. september 2016

Billigere industriproduksjon i Norge enn i Kina har ført til at flere har flyttet hjem. Ti bedrifter har så langt flyttet produksjon til Norge fra lavkostland, ifølge NHO-foreningen Norsk Industri. En av dem er østerrikske Neuman Aluminium på Raufoss, som produserer aluminiumsdeler til flere bilmerker.

08. september 2016

Bedriftene må melde inn sin deltakelse innen 3. oktober. Fullstendig søknad må være hos oss innen 17. oktober. Prisen deles ut på Lean Forum Norges årskonferanse, som arrangeres 8.-9. november.

02. september 2016

- Anna Bjelm, Årets Leanleder i Sverige 2015
- Kenneth Gilje, leankoordinator i Gilje Tre, Årets norske Leanvirksomhet 2015

01. september 2016

For å lykkes med digitalisering er det viktig å se på teknologi som et verktøy for å nå målet framfor målet i seg selv.

26. august 2016

På årets Leankonferanse får vi besøk av vinneren av prisen "Norges smarteste industribedrift 2016", som ble GKN Aerospace. I tillegg kommer også Neuman Aluminium Raufoss Technology, som fikk pallplass i konkurransen.

18. august 2016

Det er nå åpnet opp for påmelding til studieturer på konferansedag 1. Deltakerne kan velge mellom Bærum kommune, Diakonhjemmet Sykehus og Ringnes på Gjelleråsen. Det er begrenset antall plasser på studieturene, og vi oppfordrer til snarlig påmelding for å sikre seg plass.

10. august 2016

Tross to år med fokus på kostnadskutt tror Statoil-sjefen fortsatt at det er mulig å spare mer.

08. august 2016

En av flere fordeler ved å være bedriftsmedlem i Lean Forum Norge, er rabattert pris på årskonferansen.

05. august 2016

Rektor ved Bærland skole i Gjesdal, Tom Kenneth Gilje, har blitt frikjøpt 40 prosent for å jobbe med Lean i kommunen.

19. juli 2016

Både privat og offentlig næringsliv i Norge står ovenfor omfattende endrings- og utviklingsprosesser de nærmeste årene. På årets Leankonferanse 8.-9. november fokuseres det på hvordan systematisk forbedringsarbeid basert på Lean filosofi, prinspipper og metoder bidrar der man lykkes over tid.

15. juni 2016

Siste frist for å sende inn fullstendig søknad er 27. juni.

25. mai 2016

Lean Forum Bergen inviterer til medlemsmøte på HiB 16. juni i forbindelse med EXPO 2016.

25. mai 2016

Lean Forum Midt-Norge, i samarbeid med NTNU og NCEI, arrangerer seminar om "Lean for kundeorientert produksjon (Quick Response Manufacturing)".

19. mai 2016

Det er nye og trangere tider, da må bransjen lære seg omstilling.

19. mai 2016

Vestre Toten kommune omtales som en foregangskommune på Lean forbedringsarbeid i offentlig sektor.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.