Hopp til hovedinnholdet

Nyheter

 

05. august 2016

Rektor ved Bærland skole i Gjesdal, Tom Kenneth Gilje, har blitt frikjøpt 40 prosent for å jobbe med Lean i kommunen.

19. juli 2016

Både privat og offentlig næringsliv i Norge står ovenfor omfattende endrings- og utviklingsprosesser de nærmeste årene. På årets Leankonferanse 8.-9. november fokuseres det på hvordan systematisk forbedringsarbeid basert på Lean filosofi, prinspipper og metoder bidrar der man lykkes over tid.

15. juni 2016

Siste frist for å sende inn fullstendig søknad er 27. juni.

25. mai 2016

Lean Forum Bergen inviterer til medlemsmøte på HiB 16. juni i forbindelse med EXPO 2016.

25. mai 2016

Lean Forum Midt-Norge, i samarbeid med NTNU og NCEI, arrangerer seminar om "Lean for kundeorientert produksjon (Quick Response Manufacturing)".

19. mai 2016

Det er nye og trangere tider, da må bransjen lære seg omstilling.

19. mai 2016

Vestre Toten kommune omtales som en foregangskommune på Lean forbedringsarbeid i offentlig sektor.

12. mai 2016

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling hos Shell på Råket i Kristiansund torsdag 2. juni fra kl 14.00.

06. mai 2016

Kan man virkelig bruke verktøy utarbeidet for vareproduksjon i helsesektoren?

06. mai 2016

Hvorfor har norske fabrikksjefer begynt å interessere seg for japansk filosofi? Og hvorfor er kultur og holdninger alfa og omega i en bedrift som produserer vinduer?

29. april 2016

LEAN-Konferansen Østfold er en konferanse om LEAN-basert omstilling, innovasjon og effektivisering i privat og offentlig sektor med digitalisering som virkemiddel.

29. april 2016

- Bruken av Lean har vært avgjørende for å få opp produktivitet og effektivitet. Det sier Trond Hagerud, adm.dir. i Mapei. Bedriften, som ligger i Nord-Odal, har gjennomgått en rekke utvidelser og oppgraderinger, og huser i dag 150 ansatte.

21. april 2016

- I Harley Davidson var vi best i bransjen og så ikke mulighetene til forbedringer i produksjonen, fortalte Don Kieffer til deltakerne på LEAN-dagen i Stavanger Forum. Parallellene til olje- og gassindustrien i Stavanger-regionen var åpenbare.

18. april 2016

Næringsminister Monica Mæland la i dag ned en annerledes grunnsten for Bergens første Snøhetta-bygg.

18. april 2016

Kommunal- og moderniseringsministeren presenterer sin rykende ferske arbeidsgiverstrategi for staten. – Topplederne må engasjere seg mer i arbeidet med å skape moderne og attraktive arbeidsplasser. De kan ikke bare overlate det til HR-avdelingene, sier Sanner.

11. april 2016

Lean-dagen er Stavanger-regionens nye møteplass for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og å jobbe smartere. Don Kieffer, tidligere Harley-Davidson-toppsjef, topper det faglige programmet som ellers består av foredragsholdere fra flere av de aller beste bedriftene og offentlige virksomhetene innen Lean.

07. april 2016

Leaninspirerte arbeidsmåter kan ha en positiv innvirkning på det psykososiale arbeidsmiljøet. Det viser en omfattende studie som KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) har gjort om organisasjonsendringer innen helsevesenet.

07. april 2016

Gilje Tre AS ble kåret til "årets norske Leanvirksomhet" på Lean Forum Norges årskonferanse i november, og inviterer til bedriftsbesøk. Det er fortsatt noen ledige plasser igjen.

06. april 2016

Lean Forum Norge deler også i år ut prisen for årets Leanvirksomhet og Leanprosjekt, og vinneren blir kåret på Leankonferansen i november. Informasjon om prisene og søknadsskjemaene er nå klare, og vi ønsker velkommen til å søke.

06. april 2016

Lean Forum Innlandet i samarbeid med Vestre Toten kommune inviterer til et spennende program på sin Leandag 12. mai.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.