Hopp til hovedinnholdet

Nyheter

 

05. november 2015

Temaet er "Lean strategi og operativ drift - hvordan skape sammenheng for å nå strategiske mål?".

03. november 2015

Styret i Lean Forum Norge har nominert følgende tre søkere:

  • Gilje Tre
  • Hydro Aluminium - Årdal Metallverk
  • Ringnes - Gjelleråsen

29. oktober 2015

På Leankonferansen 10.-11. november kan du delta på to sesjoner der temaet er forbedringsarbeid innen olje- og gassnæringen.

28. oktober 2015

Lean kan anvendes som løftestang til økt innovasjon og vekst. To av Danmarks ledende bedrifter vil fortelle om hvordan Lean har blitt et sentralt element i å skape konkurransekraft.

27. oktober 2015

I sesjonen «Staten tar tak i tidstyvene» ser vi på hvordan regjeringens initiativ til å ta tak i tidstyvene i offentlig sektor påvirker allerede pressede etater til å tenke nytt rundt samhandling og forbedring.

19. oktober 2015

Lean Forum Norge setter et sterkt fokus på Lean i offentlig sektor, og har valgt å dedikere to hele parallellsesjoner til Lean i helsetjenesten.

15. oktober 2015

I den parallelle sesjonen "Lean i kommuner" vil du møte representanter fra den danske kommunen Roskilde og de norske kommunene Gran, Lunner, Bærum og Vestre Toten. Et av casene som blir presentert er et nytt og spennende samarbeid mellom kommuner og statlig virksomhet.

15. oktober 2015

Torsdag 5. november inviterer Lean Forum Bergen til nytt medlemsmøte. Det blir et fyldig og interessant program med både faglige presentasjoner, workshops og gode muligheter til nettverksbygging.

13. oktober 2015

Representanter fra prosjektet Knowledge Based Development (KBD) på Kongsberg forteller om hvordan bruk av A3 kan effektivisere produksjonsprosessen selv i de mest innovative store norske industribedriftene.

06. oktober 2015

Hexagon Ragasco kan vise til en imponerende produktivitetsvekst: de seksdoblet sin produksjon i løpet av ti år som resultat av kraftig satsing og investering, og beviser at det er mulig å lykkes i høykostlandet Norge.

05. oktober 2015

Statsbygg har fått i oppdrag å planlegge nytt høgskoleanlegg for Kunst- og designhøgskolen i Bergen. Prosjektet skal planlegges og bygges ved bruk av lean prosjektering og bygging i alle ledd. På Leankonferansen 10.-11. november kan du møte prosjektleder Hans Thomas Holm sammen med representant for hovedentreprenør Veidekke.

05. oktober 2015

29. september inngikk Statsbygg kontrakter med entreprenører som skal levere innredningsarbeider ved Kunst- og designhøgskolen. I tildelingen av kontraktene ble det i tillegg til teknisk kompetanse lagt særskilt vekt på Lean-erfaring.

01. oktober 2015

Bidrar Lean til gevinster? Hvordan gjøres det? Hør erfaringene fra Ringnes/Carlsberg og Posten/Bring 22. oktober kl 1615-1900 i Karenslyst Allè 20.

28. september 2015

Jones er keynote speaker på Lean Forum Norges årskonferanse, som arrangeres 10.-11. november på Quality Hotel Expo Fornebu. Han vil snakke om "The History and Models of Lean Transformation".

14. september 2015

Tirsdag 6. oktober arrangerer Lean Forum Midt-Norge, i samarbeid med Næringsforeningen i Trondheimsregionen, sin Lean-konferanse med tema "Lean, verdiskaping og konkurransekraft".

28. august 2015

Vi minner om at fristen for å søke på Årets norske Leanprosjekt er 1. oktober. Prisen blir delt ut på Leankonferansen 10.-11. november.

03. juli 2015

Vi er stolt av å presentere årets konferanseprogram, som du kan lese her.

29. juni 2015

Anthony Kallevig, Utredningsleder i LO, forteller hvorfor utfordringene Norge står ovenfor krever medarbeiderdreven innovasjon.

25. juni 2015

Mandag 15. juni møttes 20 Lean-entusiaster fra hele Østfold-regionen på Høgskolen i Østfolds lokaler i Fredrikstad.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.